Blog van LifeBy.Steph

Blog van LifeBy.Steph

Letters op de babykamer

Casper heeft momenteel niet zijn eigen kamertje, maar slaapt heerlijk bij ons in de co-sleeper. Als hij de co-sleeper uitgegroeid is, blijft hij alsnog in zijn ledikantje bij ons op de kamer. Dit zeker tot hij 1 jaar is. Daarna gaat hij samen met Thijmen een kamertje delen. Omdat Casper voor zo’n lange tijd bij ons op de kamer slaapt, heeft hij wel zijn eigen hoekje. Zo hebben we een “wandkast” geplaatst met daarin een commode en eigen kastjes voor Casper. En de wand waar straks zijn ledikant tegen aankomt en nu ook al zijn co-sleeper vlakbij staat, is een fijne knusse wand om er echt een hoekje van te maken. Nu was ik nog op zoek naar letters zodat Casper zijn naam ook een plekje kreeg en die heb ik gevonden.

Het algemene thema moest een beetje bosdieren worden, maar dit is er een beetje bij ingeschoten. Toen ik de letters tegen kwam van www.coffelli.com was ik op slag verliefd. Iedere letter heeft namelijk een bosdiertje er bij. Je kan ze neerzetten, alle letters zijn namelijk zo gebalanceerd dat neerzetten lukt zonder moeite. Ook kan je ze ophangen met de bijgeleverde plakkertjes, en deze plakkertjes kan je later ook zonder moeite weer van de muur verwijderen zonder dat je rare plekken over houdt.

De letters blijven goed

Ik heb me verbaasd over de details in de dieren. De letters en afbeeldingen op de letters zijn zo mooi en strak uitgesneden, de kwaliteit is echt hoog. Ze hebben per letter een aantal dieren waar je uit kan kiezen, maar je kan voor een kleine meerprijs ook je eigen letter samen stellen. Ook heb je de mogelijkheid om er iets in te laten graveren zoals naam en geboorte datum.

De letters aan de wand

De letters zijn gemaakt van massief beukenhout en zijn afgelakt met een matte niet glimmende lak, hier zie je dus niks van maar het beschermt je letters wel. 

De details van de letters

Naast letters hebben ze ook nog foto lijstjes die je net als je de letters eventueel kunt personaliseren of je eigen dieren kunt uitkiezen voor een meerprijs. 

Gepersonaliseerd fotolijstje met naam en geboorte datum

Deze items zijn superleuk op de babykamer maar ook superleuk als origineel kraamcadeau! En het leuke is, ik mag met jullie een kortingscode delen waarmee je nog eens 10% korting bovenop de al bestaande korting krijgt! Gebruik daarvoor je de code “lifebysteph” op www.coffelli.com en deze is geldig tot 15-06-2022. Voor wie ga jij shoppen je eigen kindje of een (kraam)cadeautje?