niet-goed-geld-terug-garantie

Niet goed geld terug is een belangrijk aspect van hoe wij onze klanten behandelen, uitstekende houten decoraties van duurzame houtsoorten is slechts het begin. Van eenzelfde belang is aandacht voor details en het behandelen van onze klanten als individuen en goed omgaan met hun eisen, vragen en zeldzame klachten.

Bij elke product streven wij naar een prima prijs kwaliteit verhouding. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets mis gaat beloven wij onze best te doen om alles zo spoedig mogelijk op orde te stellen op een efficiënte en vriendelijke manier. Hetzelfde geldt natuurlijk als er aan uw zijde iets fout zou gaan, wij helpen u graag elk probleem op te lossen.

Wij zijn uiterst gelukkig dat in de afgelopen jaren wij veel beoordelingen hebben mogen ontvangen van gelukkige gebruikers van onze capsule houders. Al deze beoordelingen kunt u hier nalezen. Desondanks komen al onze producten met een ‘Niet goed, geld terug’ garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat de kasten niet voldoen aan uw wensen, kunt u dit aangeven tijdens bezorging. Wij nemen, in dat geval, de kast terug en retourneren uw betaling.

Los van onze 100% niet goed geld terug garantie heeft u het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit kan u doen door contact moet ons op te nemen. Uw kunt de producten dan in originele verpakking aan ons retourneren. Hierna krijgt u dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, hiervoor hebben wij 30 dagen. Maatwerk producten zijn uitgesloten van deze service. Deze worden namelijk speciaal voor u gemaakt.