Over ons

Al sinds 2008 hebben wij met veel plezier ons eigen houtbewerkingsbedrijf. Toen wij in 2017 voor het eerst ouders werden van onze dochter, hadden we ‘woodland animals’ als thema voor haar kamertje. Met vosjes, hertjes en leuke houten accessoires. We wilden graag haar naam in letters aan de muur, maar we vonden de felgekleurde letters met diertjes die veelvuldig te koop zijn niet passen bij een ‘bosthema’. Uiteindelijk kozen we voor handgemaakte vilten letters die we zelf aan een boomtak gemaakt hebben. Dit stond heel lief. 

Maar toen we voor de tweede keer ouders mochten worden, dit keer van een zoontje, was de keuze erg lastig. Ook voor zijn kamertje hadden we een ‘woodland’ thema. Schattige vilten letters vonden we zelf niet leuk voor een jongenskamer. We wilden heel graag letters in hout. Maar alle leuke dingen die op Pinterest te vinden waren werden niet naar Nederland verzonden. Uiteindelijk bestelden we kale, eikenhouten letters, met het idee dat we die zelf nog wel zouden beschilderen met leuke bosdiertjes. Iets wat er, na zijn geboorte, niet meer van gekomen is.

Zo is het idee voor onze letters ontstaan. De letters zijn precies waar wij destijds naar op zoek waren, maar nergens konden vinden. Een mooie, zachte en rustige uitstraling, past goed bij het ‘woodland’ thema en erg schattig door de lieve bosdiertjes die er op staan. We hopen natuurlijk dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij zelf!